Cum ștergi permanent contul Spotify

Dacă ai ajuns pe această pagină atunci dintr-un motiv sau altul îți dorești să ștergi contul pe Spotify și, mai mult ca sigur, nu ai găsit această facilitate în opțiunile contului (e destul de bine ascunsă). Eu am ales să sterg primul cont pe Spotify deoarece în momentul când am creat contul am introdus din greșeală parola în câmpul desemnat pentru Nume și la editarea contului nu ai opțiunea de modificare a numelui, astfel am fost nevoit să șterg primul cont și să creez altul cu aceeași adresă de e-mail.

Pentru ștergerea permanentă a contului Spotify trebuie să urmezi pașii următori:

 1. Folosind navigatorul web preferat accesați site-ul Spotify și vă autentificați în contul pe care doriți să-l stergeți.
 2. Accesați pagina principală a site-ului si navigați în partea de jos acesteia.
 3. Click pe link-ul About (vezi imaginea de mai jos).
 4. În pagina nou deschisă, in secțiunea „Customer Service and Support” click pe link-ul Contact us.
 5. Mai departe în secțiunea „Hello. How can we help you?” alegeți varianta „Account”
 6. La pasul următor („Can you tell us a little more?”) alegeți I want to close my Spotify account permanently.
 7. La ultimul pas pe website trebuie să faceți click pe butonul CLOSE ACCOUNT.
 8. După ce ați efectuat cu succes pașii de mai sus o să primiți un mesaj pe adresa de e-mail cu care ați înregistrat contul Spotify pentru a confirma ștergerea permanentă a contului. Accesați link-ul sau butonul indicat în mail pentru a finaliza operațiunea.

Ca o notă de final trebuie să știți că ștergerea efectivă a contului nu se realizează instant ci în termen de 7 zile. În toată această perioadă vă puteți răzgândi și anula cererea de ștergere permanentă. Instrucțiunile de mai sus sunt pentru varianta în engleză a site-ului Spotify, la momentul redactării acestui articol nu exista o traducere a acestuia în limba română.

3 comentarii » Lasă un comentariu

 1. Buna. Daca aplicatia a apucat sa.mi ia automat banii iar eu vreau sa inchid aplicatia, cat ma mai pot folosi de ea???
  Multumesc

Lasă un răspuns

Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.